Akademická aliance > Aktuality > Global Innovation Tournament aneb podporujeme studenty v podnikavosti

Global Innovation Tournament...

Připravujeme naše studenty na podnikání. Ve výuce a ve specializovaných cvičeních se zaměřujeme na podporu kreativity a tvůrčí práce. V předmětu Start do podnikání si studenti osvojují základní techniky a informace, které jsou nezbytné pro úspěšný start firmy či podnikatelského projektu.

Součástí výuky je také Global Innovation Tournament, který je realizován dle metodiky Stanford University (Stanford Technology Ventures Program). Úkolem studentských týmů je vždy vytvoření přidané hodnoty na základě zadané výzvy. Každý tým o splnění úkolu musí natočit 3 minutové video.

Ve středu 8.4.2015 prezentovali v rámci Global Innovation Tournament čtyři týmy studentů Vysoké školy podnikání projekty na téma „making it fun to save money“. Prezentací se zúčastnil také prorektor doc. RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. a prorektorka Ing. Renáta Nešporková, Ph.D. Všem týmům gratulujeme.

 


  • VŠPP si odnesla Národní cenu kvality za excelentní výkon

    Vysoká škola podnikání a práva získala 1. místo v prestižním ocenění „Národní cena kvality“. Ve Španělském sále Pražského hradu převzala cenu z rukou ministryně průmyslu a obchodu Marty Novákové rektorka VŠPP Helena Válková. Škola byla oceněná za excelentní výkony v rámci programu START PLUS. „Jsem velmi ráda, že jsme toto prestižní ocenění získali. Nebylo to […]

    Více informací
  • Everything is bigger in Texas

    V pátek 21. června strávili naši studenti tři hodiny s rodilým mluvčím. Jonathan každoročně navštěvuje naši školu a pořádá aktivity s našimi žáky. Letos jsme měli možnost dozvědět se spoustu informací o Jonathanově rodném Texasu, jeho historii a zajímavostech. Poté už následovaly hry, hádanky, soutěže a spousta, spousta konverzace v angličtině 🙂

    Více informací